O blogu

Bok!

Ova web stranica je blog / osobna web stranica. Pokrenuta je s ciljem objave tekstova iz vrlo široke tematike i to su sve moji osobni interesi, mišljenja i stavovi koji ponekada ne moraju biti točni 🙂

Sve su to teme koje mene osobno zanimaju i koje me trenutno prate u ovoj fazi života. 

Neki članci će biti kratki, možda samo koji link vanjsku web stranicu. Nešto kao što je tubmlr nekada bio. Sjećate li se tumblr-a?

Nastala je kao osobni projekt, jedno online mjesto na kojem se autor može predstaviti i gdje može pisati o projektima na kojima radi.

Više o autoru bloga

Sadržaj ovog bloga predstavlja moje osobne stavove i razmišljanja o temama koje me zanimaju. Blog je nastao sasvim spontano u prosincu 2019. godine i od tada je postao zanimljiv i koristan projekt.

Sistem42 je složenica koja zapravo ništa ne znači, ali po definiciji je sistem skup pravila (procedura, načina izrade, propisa itd.) kojim se uređuje neko područje (u ovom slučaju web dizajn); a “42” je odgovor na ultimativno pitanje o životu, svemiru i svemu ostalomu.

Sva autorska i ostala prava (copyright) na sadržaj objavljen na blogu su zadržana, no isto tako autor se odriče svake moguće odgovornosti koja bi proizašla iz upotrebe savjeta, ideja ili prijedloga iznesenih u tekstovima. Sav sadržaj na ovome blogu zaštićen je i Creative commons licencom, verzija 2.5, dijeli pod istim uvjetima.

Kontaktirati me možete na različite načine.